Sugen på att bli distributionsförare? Vi ordnar CE-utbildningen!

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater, varierande arbetstider och ett högt tempo
så passar jobbet som distributionsförare hos oss definitivt dig!

Utbildningen: Utbildningen startar v8-13 (18/2-31/3) med teori till C- körkort, YKB, ADR samt truckkort. Praktisk träning med erfaren chaufför genomförs v14-16 på C-behörigheten samtidigt som uppdraget är att fortsätta plugga E-teorin under denna period.
V17-20: Teoripluggandet fortsätter tills E-teoriprovet är avklarat, men då vi hoppas flera är klara redan börjar vi med lektioner i att köra med släp.
Målet är att vara klar med YKB, ADR, truck samt CE-behörigheten v 21, då upplärningen inför sommaren startar. För att provanställningen ska starta behöver du vara klar med alla behörigheter. Om du jobbar hos oss under 2 år efter att du tagit alla behörigheterna har du jobbat av utbildningskostnaden till företaget.

Kvalifikationer:
Som person har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar att ta i och när saker går undan.
Inför utbildningen behöver du ha B-körkort och ha fyllt 21 år. Du behöver också ha körtillstånd och ha ekonomisk möjlighet att gå utbildningen under våren 2019. Du har god studieförmåga och datavana. Tidigare erfarenhet av branschen som förare av budbil, truckförare på lager eller liknande är meriterande. Under sommaren 2019 behöver du vara tillgänglig för jobb hos oss.

Anställningsform: Efter utbildningen när du har alla behörigheterna CE, YKB, ADR samt truckkort erbjuder vi dig en provanställning som efter 6 mån övergår i fast anställning.
För den som är snabb med C-kortet och E-teorin kan finnas möjlighet att köra extra vid behov under våren fr o m v 16. Här får du användning för dina nya behörigheter och får praktisk erfarenhet. Under sommaren behöver du vara tillgänglig för vikariat som du erbjuds som chaufför även om du inte klarat alla behörigheter ännu. Stationeringsort är Karlstad.

Arbetsuppgifter:  Du kommer att ingå i något av våra team inom Holfastkoncernen på Beves Express eller Godsservice Karlstad.
BEVES är ca 50 chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljövänligt bränsle. Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Du levererar maten till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och jobbet innebär därför mycket kundkontakt.
Godsservice har ca 80 chaufförer, 5 arbetsledare, en trafikledare och driftchef.  Vi är den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik åt vår enda kund DB Schenker och bedriver även fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. En arbetsdag som chaufför kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till företag. Det kan också vara hemleverans av paket till privatpersoner.

Företaget: Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.
Holfast-koncernen är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygga anställningar genom ett tecknat kollektivavtal. Vi har ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi har bra personalförmåner och jobbar aktivt med hälsa och friskvård för våra anställda. Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Välkommen att söka via http://otab.se/ledigajobb längts ner på sidan eller via lena@holfast.se.