Nattlastare

Är jobb nattetid något för dig? Vi söker nu en pigg och glad terminalarbetare till vårat nattgäng. Om du gillar ett serviceinriktat arbete, trevliga arbetskamrater och ett snabbt tempo så passar jobbet definitivt dig!

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i vårt team med ca 70 chaufförer, 5 arbetsledare, en trafikledare och driftchefen. En arbetsnatt kan bestå av lastning, lossning av styckegods, partisändning samt rangering. Det ingår även viss utkörning av gods direkt till kund.

Anställningsform: Tjänsten innebär heltid 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Stationeringsort är Karlstad. Arbetstiden är skiften mellan 22.30-07.30 alt 00.00-09.00.

Godsservice är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygga anställningar genom ett tecknat kollektivavtal för löner och förmåner. Vi har ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet.

Kvalifikationer: Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan kommer du att trivas hos oss!

Förutom Dig så behöver vi i första hand att du har CE-kort och erfarenhet från tidigare styckegodslastning, lossning och körning. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar YKB, truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för styckegods.

Företaget: Vi är ett åkeri i Karlstad med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose värmländska företag med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik och bedriver fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.

Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Olika kunder förutsätter att du som lastbilschaufför alltid löser uppdraget på det sätt som ger den specifika kunden bästa möjliga service. Målet är att Godsservice ska vara bäst på service åt DB Schenkers alla kunder.

Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Välkommen att söka via http://otab.se/lediga-jobb längts ner på sidan eller maila lena@holfast.se senast den 31 oktober.