Jobba hos oss

Godsservice är ett åkeri i Karlstad som utför transporter åt DB Schenker i form av krets- och lokaltrafik. Idag är vi DB Schenkers största transportör i Värmland. Vi kör allt från enstaka paket till privatpersoners dörr till att tillgodose värmländska företag med kompletta transport- och logistiklösningar.

Vi är ett företag som lägger stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor, och med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att det också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete och hur vi hanterar mötet med våra kunder. Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det. Ett exempel är vårt projekt med Sveriges första dragbil med elhybrid.

Godsservice är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygga anställningar genom ett tecknat kollektivavtal samt ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet.

Alla tjänster omfattar heltid och är tillsvidareanställningar.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och stationeringsorten är Karlstad.