Om oss

Godsservice är ett åkeri i Karlstad som utför transporter åt DB Schenker i form av krets- och lokaltrafik. Idag är vi DB Schenkers största transportör i Värmland. Vi kör hem enstaka paket till privatpersoners dörr, men vårt huvudsakliga uppdrag är att tillgodose värmländska företag med kompletta transport- och logistiklösningar.

Vi är ett företag som lägger stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor, och med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att det också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete och hur vi hanterar mötet med våra kunder. Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det. Ett exempel är vårt projekt med Sveriges första dragbil med elhybrid.

Godsservice är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygga anställningar genom ett tecknat kollektivavtal samt ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet.

Alla tjänster omfattar heltid och är tillsvidareanställningar.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och stationeringsorten är Karlstad.

 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Formuläret finns längst ner på sidan.

Aktuella tjänster

Trafikledare till Godsservice i Karlstad

Tycker du om att planera och strukturera och är bra på logistik? Har du också god lokalkännedom, drivs av utmaningar och är bra på att samarbeta och att få andra att utvecklas i sin arbetsroll? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi är ett åkeri i Karlstad med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose värmländska företag med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik och bedriver fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i vårt team som en trafikledare med fem arbetsledare och ett 80-tal chaufförer. Din uppgift är att arbetsleda de lotsar och fjärr-chaufförer som ingår i vår nya grupp som vi kallar ”Godsservice Fjärr”. I vissa frågor arbetar du tillsammans med produktionschefen och driftchefen.
Logistikplanering och optimering av vår fjärrtrafik i Värmland, Örebro, Västerås och Stockholm är viktigt för att få så god ekonomi i transporterna och köra så miljövänligt som möjligt. Kvalitetsarbetet, att bevara och utveckla våra kundrelationer är andra viktiga arbetsuppgifter.

Anställningsform: Tjänsten innebär heltid 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Stationeringsort är i Karlstad, på dB Schenkers terminal på Örsholmen i vårt nya fina driftkontor.

Godsservice är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch, och vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal och bra förmåner. Vi har ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda som eget gym, rabatter, roliga personalaktiviteter och gofika!

Kvalifikationer: Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete med drift- och arbetsledning och trafikdirigering och har ett bra ekonomiskt tänk när det gäller att driva åkeriverksamhet. Det är meriterande om du kört inom distribution tidigare för att ha förståelse för verksamheten och innehar behörigheterna CE, truck, C2 och ADR.

Arbetet passar dig som gillar att skapa ett bra team och samtidigt är duktig på planering och prioritering av arbetsuppgifter i vardagen. Viktiga delar i arbetsrollen är din kommunikation och hanteringen av olika situationer och frågeställningar som uppkommer.

Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor.
Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Välkommen att söka via formuläret längst ner på sidan senast den 15 mars.

 

Distributionsförare till Godsservice i Karlstad 

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater och att röra på dig så passar jobbet definitivt dig!

Arbetsuppgifter:  Du kommer att ingå i vårt team med ca 80 chaufförer, 5 arbetsledare, en trafikledare och driftchefen. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund.

Vi är ett åkeri i Karlstad med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose värmländska företag med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik och bedriver fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.

Anställningsform: Tjänsten innebär sommarvik/provanställning till någon av våra turer i Värmland. Arbetstid är oftast 10 timmar 4 vardagar i veckan med start mellan kl 05-08. Stationeringsort är dB Schenkers terminal på Örsholmen i Karlstad som du utgår ifrån.

Upplärning sker innan start under ca två veckor fr o m tidigast i mars och senast i maj.  Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda som eget gym, roliga personalaktiviteter, rabatter och gofika!

Kvalifikationer: Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan kommer du att trivas hos oss! Du har ett gott öga för hur du lastar olika typer av gods optimalt i lastbilen. Du är också social och gillar att lösa ev problem tillsammans med våra kunder.

Förutom Dig så behöver vi i första hand att du har CE-kort och ett giltigt YKB. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods. Du har god datavana då alla ordrar hanteras i handdator.

Företaget: Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder. Olika kunder förutsätter att du som lastbilschaufför alltid löser uppdraget på det sätt som ger den specifika kunden bästa möjliga service. Målet är att Godsservice ska vara bäst på service åt DB Schenkers alla kunder.

Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Välkommen att söka senast 31 mars via formuläret längst ned på sidan eller hör av dig till Lena Hedström på lena@holfast.se, 054-4442861

 
Har C-körkort: JaNej
Har CE-körkort: JaNej
Har ADR-kort: JaNej
Har truckförarbevis: JaNej
Har YKB: JaNej
Har digitalt förarkort: JaNej