Godsservice är en del av DB Schenkers världsomspännande organisation och har varit det sedan 1977. Godsservice är ett åkeri som utför transporter åt DB Schenker i form av krets- och lokaltrafik. Vi är DB Schenkers största transportör i Värmland. Vi kör enstaka paket hem till privatpersoners dörr men vårt stora uppdrag är att tillgodose Värmländska företag med transporter och kompletta logistiklösningar. Vår terminal är belägen i Schenkers lokaler vilket är betyder att med vårt samarbete kan vi tillgodose både små och stora kunders behov. Vi löser din lagringsfråga på ett enkelt ochsmidigt sätt. Vårt mål är att ha nöjda kunder och medarbetare i ett fint samspel. Detta gör vi genom att se till att våra medarbetare har rätt kompetens, tar ansvar och visar en god vilja.

Inom vår organisation har vi ett lagerhotell. Vi har lagerutrymme både inom- och utomhus,hjullastare och truckar till hjälp samt duktiga medarbetare som hjälper dig med godshanteringen. Vill du dessutom att dina kunder ska kunna hämta varor direkt på lagret har vi lösningen åt dig.

Godsservice ingår i HOLfast-koncernen. Godsservice har terminal i Karlstad och treomlastningscentraler i Arvika, Säffle och Årjäng. Huvudkontoret finns i Karlstad. Godsservice verksamhet omfattar totalt ca 76 anställda, 40 bilar och 17 släp.

Systerbolaget heter Beves Express AB och är ett distributionsåkeri som bedriver kyl- och frystransporter genom lokal- och kretstrafik. Beves hämtar gods i bland annat Örebro, Västerås och Göteborg men det mesta av godset levereras men andra transportföretag till terminalen fördistribution i Värmland. Verksamheten omfattas av cirka 50 anställda, 20 bilar och 15 släp. Beves största uppdragsgivare är DB Schenker Coldsped.

Beves bedriver också ett utbildningsbolag tillsammans med Wirens åkeri AB i Kristinehamn som heter Yrkesförarutbildning i Värmland HB (YFUV). Här utbildas lastbilschaufförer och lastbilmekaniker i samarbete med Arbetsförmedlingen, även lastbilschaufförer som inte har utövat yrket under en längre tid har möjlighet att ”validera” sig (utvärderas) för att se om de har de nödvändiga kunskaperna i behåll. YFUV samarbetar även med en kommunal gymnasieskola som utbildar lastbilschaufförer och ansvarar för den teoretiska och praktiska delen inom utbildntngen, dock ej kärnämnen.